Title Image

Ik ben Liesbet Denys. Ik woon en werk in het mooie, landelijke Maria Aalter. In mijn werk in de sociale sector bekroop mij steeds vaker het gevoel dat alles sneller en daardoor oppervlakkiger moest. De tijd nemen voor een goed en diepgaand gesprek met cliënten kon niet. Dat begon steeds meer te wringen. Ik besloot daarom een eigen project te creëren waarin mensen centraal staan. Waarin ik de tijd kan nemen om te luisteren, te analyseren en mensen op hun eigen tempo verder te helpen.

47 jaar  Ι  gehuwd met Jan  Ι  twee kinderen  Ι  Lezen  Ι  Muziek  Ι  Concerten  Ι  Fietsen  Ι  Latte Machiatto  Ι  Rationeel  Ι  Humor  Ι  Theater  Ι  West Vlaming wonend in Oost Vlaanderen  Ι  Creatief  Ι  Lettervreter  Ι  Vertoeft graag aan zee  Ι  Stadsmens die op het platteland woont  Ι  Familiemens  Ι  Rustig  Ι  Gezelligheid  Ι  Vrienden uitnodigen  Ι  Vrolijk  Ι
91354512_1278850672321701_2715139841900675072_n

Professionalisme

Ik werk analytisch en oplossingsgericht.

Ik vergaarde de nodige kennis door mijn opleiding als maatschappelijk assistent, mijn werkervaring in de sociale sector en door mij voortdurend bij te scholen.

Hierdoor heb ik er al begeleidingsuren op zitten en ben ik ook goed op de hoogte van sociale wetgeving en sociale maatregelen waardoor ik naast de coaching ook heel wat praktische tips kan meegeven.

Huiselijkheid

Mijn coachings gaan door in een huiselijke sfeer. Dat is ook mijn handelsmerk. Ik wil dat mensen naast professionele begeleiding zich ook op hun gemak voelen. Dat de coachingsessies voelen als me-time, mensen komen tot rust en krijgen energie door de nieuwe inzichten. Ik heb voor die huiselijke sfeer gezorgd door mijn praktijk thuis in te richten en het ziet er ook uit als een woonkamer, met gezellige zetels en een warme inrichting.

Authenticiteit

Ik werk vanuit een eigen visie op het leven maar steeds onderbouwd door opleidingen en professionele ervaring. Tijdens de coachings ben ik mezelf: rationeel, kritisch, positief, empatisch, betrokken, discreet maar steeds met een vleugje humor.

Lagom Coaching Personal Coach Loopbaanbegeleiding
Over Lagom Coaching

 

Na een flinke burnout koos ik er bewust voor om mijn levens- en werkervaring aan te wenden om een eigen project op te starten. Een project waarin ik als zelfstandig coach mijn waarden mag volgen en 100% mezelf kan zijn. Ik besloot me in te zetten voor een wereld waarin mensen de nodige rust vinden en tijd hebben voor wat echt belangrijk is in het leven: gezin, familie, vrienden en (werk)plezier.

 

In deze zoektocht kwam ik bij ‘Lagom’ uit. Het is een Zweeds begrip  en staat voor niet te veel, niet te weinig maar juist genoeg.  Het is een manier van leven waar balans en evenwicht centraal staan. Iets waar ik naar op zoek was en meteen ook iets wat ik met veel enthousiasme wil delen met anderen. Het werd het centrale thema in mijn coachingspraktijk.

Missie en waarden

 

Met Lagom Coaching begeleid ik je graag naar een leven waar weer tijd is voor plezier en rust. Je krijgt inzicht in je gedrag, maakt gefundeerde keuzes en herpakt de regie over je leven. Ik help je je work-life-balance terug in evenwicht te krijgen. Na een loopbaanbegeleidings en/of coachingstraject heb jij terug controle over je leven en het gevoel dat er weer tijd is voor de zaken die je echt belangrijk vindt.

 

Ik koos voor een opleiding als maatschappelijk assistent en ik werkte 20 jaar in de sociale sector. Het “zorgen voor” stond dus altijd centraal in mijn leven.

Ik ga dan ook graag op weg met mensen. Luisteren, (kritische) vragen stellen, situaties analyseren, échte gesprekken voeren met mensen die zoekend zijn en een luisterend oor nodig hebben: zo stimuleer ik mensen om op persoonlijk en werkvlak verder te groeien, prioriteiten te stellen en zo een balans te vinden die hen rust brengt. Ik vind het belangrijk om in dit proces mijn eigen levens- en werkervaring te delen.

Mijn perfectionisme (of waar dacht je dat mijn burn-out vandaan kwam?) maakt dat ik voortdurend  werk aan mijn deskundigheid  en competenties. Ik blijf opleidingen volgen en vakliteratuur verslinden.

Balance is not something you find,
it’s something you create.
– Jana Kingsford

Professionele achtergrond

 

Ik heb reeds heel wat professionele ervaring opgedaan en ben voortdurend bezig mij bij te scholen. Zo heb ik als bemiddelaar op de Servicelijn van de VDAB gewerkt, volgde ik een opleiding tot Loopbaancoach en ben ik bezig met de opleiding ‘Oplossingsgericht coachen’. Deze kennis zet ik graag in om jou verder te helpen.

 Opleidingen

 

 • Oplossingsgericht coachen (i.o.)
 • Masterclass bij Dr. Luc Swinnen: Preventie en aanpak van Burn-out
 • Masterclass Loopbaancoach
 • Het Kernkwadrant: Ken jezelf, ken de ander.
 • Hechtingsproblemen in gezinnen.
 • Marketing voor de eigen praktijk
 • Bachelor Maatschappelijk Werk
Werkervaring

 

 • Bemiddelaar VDAB
 • Verantwoordelijke Thuiszorgdienst OCMW Oostkamp
 • Maatschappelijk werker OCMW Oostkamp
 • Maatschappelijk werker DMO – CAW Oost en West Vlaanderen

Voor meer informatie:

Kennismaken?

 

Ik maak graag tijd vrij voor een gratis kennismakingsgesprek.

Je kan er al jouw vragen stellen en zien of het klikt.

Wil je graag langskomen voor een kopje koffie (of thee natuurlijk)? Dat kan!

Heb je liever dat ik je opbel om kennis te maken? Dat kan ook!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.